Wednesday, March 30, 2011

SAFI RANIA GOLD vs SAFI BALQIS PERFECT 10


Pencuci muka merupakan "teman karib" bagi setiap insan yang bergelar PEREMPUAN... begitu juga bagi sesetengah lelaki yang mementingkan rupa paras. 

Camtu jugaklah bg diri ku. Apa jer produk yang TV iklan kan, pasti nak cuba. Oleh yang demikian, beberapa bulan yang lalu...diriku cuba pakai "Safi Rania Gold" yang terdiri daripada : 
☺ Gel Pembersih Muka ☺Serum☺Toner ☺ Krim Malam☺ Krim Kecantikan

Bila Gel Pembersih Muka, Serum & Toner abes, beli pulak :
☺ Pembersih Wajah (yang biasa)☺ Scrub☺ Krim Siang

Hasilnya, Alhamdulillah... Ramai juga yang memuji / bertanya. Sampailah ke hari ni diriku masih memakainya. Tapi tak lah set complete. Diriku hanya memakai :
☺ Pembersih Wajah (yang biasa)☺ Scrub☺ Krim Siang ☺ Krim Kecantikan.

Gambar dari Google :D

Tapi, baru² ni plak, diriku terasa ingin menukar pencuci muka lagi. Pilihan kali ini adalah : 
"Safi Balqis Perfect 10"

Gambar dari Google :D

Hati berkata², nak tukar ke tak nak... Alang² pencuci muka dah abes...
Nak ke tak?


6 comments:

  1. wah ...lengkap nye set...awk pakai semua tu ke? rajin nyeee :)

    ReplyDelete
  2. hi noriz, tak lah rajin sgt...
    kadang² skip jugak pakai nya...
    tapi skang ni hanya pakai pencuci + krim siang + krim kecantikan ajer :D

    ReplyDelete
  3. patotla puteh je puan ni ye

    ReplyDelete
  4. yer la kekadang bila kuar yg baru terasa nak cubakn...sis pun mcm tu dari safi biasa dulu sampai skg asyik nak tukar bila kuar yg baru...safi mmg best produk nyer...

    ReplyDelete
  5. Anonymous : Putih ker? Alhamdulillah... berbaloi melabur siket²... tapi masih juga bermasalah kulit ni...

    Sis Maszull : now ad product baru... Syahirah Iffah Gold la pulak... yang abby abadi jadi duta tu... harga lebih kurang rania gold jugak lah rasanya...

    ReplyDelete
  6. sesiapa yg berminat nk membeli set safi rania gold atau perfect 10...blh kol atau sms sya..sya blh bgi dgn harge paling murah dri pasaraya..


    ida..012-2484191...

    ReplyDelete